A Hajnalpír Kiadó 2014-ben kezdte meg tevékenységét. Célunk a cégcsoporton belül olyan nonprofit, tehát gazdasági haszonnal nem járó könyvkiadási tevékenység végzése, mellyel sok, főként kis példányszámú kiadvány minőségi megjelenését tesszük lehetővé. Munkánk során elsősorban fiatal, tehetséges és innovatív kollégáink segítségével próbálunk megfelelni a kor és a magyar könyvpiac elvárásainak. Kis költségvetésünk ellenére, minden esetben a lehető legjobb minőségre, és értékteremtésre törekszünk, munkánkat pedig többnyire társadalmi jelleggel, vagy mellékállásban végezzük.

Éppen ezért várjuk mindazon gyakornokok, friss diplomások, vagy végzettséggel még nem rendelkező leendő kollégáink jelentkezését, akik szívesen dolgoznának velünk. Számos rejtett érték várja, hogy felfedezzük, és megosszuk mindazokkal, akik még szívesen forgatják a könyvek ropogós lapjait. Kiadónk elhivatottan támogatja mindazon írókat, akik munkájukkal jelentősen hozzájárulnak kultúránk és hagyományaink őrzéséhez, vagy tudományos eredményeikkel öregbítik hazánk hírnevét. Ha úgy gondolja segíthetünk, keressen minket bizalommal!

Ahhoz, hogy élelmiszereink ne a „vesztünket” okozzák, hanem egészségünket szolgálják gondos, és igen precíz növényvédelmi munkákra van szükség. A rossz állapotú növényvédő gépek használata viszont nemcsak a termelés hatékonyságára van negatív hatással, hanem veszélyezteti a biztonságos élelmiszer előállítását egyaránt.

Ezen gépek alkalmazása során tapasztalható szórásegyenetlenség számottevően mutatkozik meg a környezetterhelés egyenetlenségének ökológiai kifejeződésében, a növényvédő szerek hatékonyságának csökkenésében, az aluldozírozás miatti rezisztencia kialakulásában, valamint az élelmiszerek vizsgálatakor kimutatható eredményekben, melyek során az egyenetlen szermaradék értékek egyértelművé teszik az élelmiszer homogenitásának drasztikus csökkenését. Szakembereink a kor igényeinek megfelelő műszaki tartalmú rendszerekkel, képesek a legpontosabb mérések elvégzésére, tapasztalatuk és szaktudásuk pedig lehetővé teszi a lehető legkorrektebb és magas színvonalú szaktanácsadási szolgáltatásokat is.


Sokéves tapasztalattal rendelkező és magasan képzett szakemberek segíthetenek Önnek a vállalati kérdések megoldásában. Cégünk kiemelkedően nagy hangsúlyt fektet a mikro-; kis- és középvállalkozások számára elérhető, ugyanakkor hatékony és precíz tanácsadási tevékenységének folyamatos fejlesztésére. Tanácsadási mechanizmusunk egyszerűen átlátható és a megrendelő igényeire építve, kötetlen munkaidejű rendszerben hivatott megoldani a felmerülő problémákat. Mivel ezen szolgáltatásaink minden esetben specifikusak, a személyes megbeszélés, majd megrendelés esetén a folyamatos kapcsolattartás alapvető feltétele munkánknak. Amennyiben úgy érzi segíthetünk, írjon e-mail címünkre, és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot, vagy keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

Tanácsadási területek:

 1. Üzletviteli, vezetési tanácsadás
 2. Válságkezelési tanácsadás
 3. PR, kommunikáció tanácsadás
 4. Marketing tanácsadás


Legyen szó egyedi, vagy csoportos oktatásról, annak tervezését és lebonyolítását nyugodtan ránk bízhatja, s biztos lehet a tökéletes eredményben. Szakoktatóink segítségével a következő témakörökben vállaljuk oktatások és továbbképzések szervezését és lebonyolítását:

  1. Növénytermesztés,
  2. Állattenyésztés, takarmányozás,
  3. Géptan, műszaki ismeretek,
  4. Minőség-biztosítás/irányítás,
  5. Vállalati gazdaságtan/üzemtan
  6. Vállalatirányítás és menedzsment,
  7. Vállalati marketing,
  8. Stratégiai tervezés.

 • Amennyiben csupán egyes témakörökben oktatót keres saját oktatási rendszeréhez, tanfolyamához, abban az esetben is tudunk minőségben és árban is versenyképes megoldást kínálni.