A Hajnalpír Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2009-ben kezdte meg működését a Hajnalpír Szövetkezet jogutódjaként. Az eredetileg mezőgazdasági termeléssel és kereskedelemmel foglalkozó szövetkezet először csak formálisan, majd funkcionálisan is teljes átalakításon esett át, így ma már a mezőgazdasági múltra csupán egyes kiegészítő tevékenységek utalnak, mint például a növényvédő gépek műszaki vizsgálata. Mindemellett több egyéb tevékenységgel bővült válallkozásunk portfóliója, így mára már az ingatlan- és vagyonkezelésen át a könyvkiadáson keresztül egészen a szaktanácsadásig és oktatásig számos szolgáltatással állunk partnereink rendelkezésére.

Fontos kiemelni, hogy cégünk nem a hagyományos szolgáltatók sorába tartozik, hiszen leginkább speciális, egyénre/cégre szabott munkákat végzünk, s így leginkább projektszemlélet jellemzi munkánkat. Amennyiben egyedi, személyre szabott tanácsadási, oktatási, szervezési, válságkezelési, vagy stratégia-analízis, stratégia-tervezési szolgáltatásra van szüksége, keresse a Hajnalpír Kft. munkatársait központi elérhetőségeinken, s munkatársunk a lehető leggyorsabban javaslatot készít elképzelései alapján.

Preferenciák

Családi tulajdon
Örökség ápolás
Innováció
Társadalmi szerepvállalás
Környezet-tudatosság

Küldetésünk

Örökség és innováció

Legfőbb célunk az őseink által megteremtett értékek és hagyományok megőrzése, ápolása, valamint azok interpretálása a kor technikai, szellemi innovációinak felhasználásával.

Társadalmi szerepvállalás

Értéket megőrizni aképpen, hogy segítünk annak megteremtésében és tovább adásában.

Környezet-tudatosság

Az élő környezet védele mindenkinek feladata és nem utolsó sorban jól felfogott érdeke.